Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Ηρακλείου: Καμία απάντηση – δέσμευση για το Γερωνυμάκειο

Aνακοίνωση σχετικά με συνάντηση που πραγματοποίησε με την Αντιδήμαρχο Οικονομικών κα Καναβάκη το πρωί της Πέμπτης, σχετικά με το Γερωνυμάκειο, εξέδωσε η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Ηρακλείου.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της, δεν πήρε καμία συγκεκριμένη απάντηση ή δέσμευση για το θέμα, ενώ η αντιδήμαρχος είπε στους εκπρόσωπους της Ένωσης ότι θα τους καλέσει την ερχόμενη Πέμπτη 27 Ιουλίου σε συνάντηση.

Η ανακοίνωση της Ένωσης:

Στον απόηχο του δημοτικού συμβουλίου της 17ης  Ιουλίου , η Ένωση Γονέων που εκπροσωπήθηκε από τον αντιπρόεδρό της Γ. Χατζηγεωργίου αλλά και η Προέδρος του Συλλόγου Γονέων του 24ου δημοτικού σχολείου, Α. Λιάγκου  συναντήθηκαν με την Αντιδήμαρχο Οικονομικών κα Καναβάκη χθες το πρωί (20-7-2023). Αν και η συζήτηση έγινε στους διαδρόμους της Λότζια, η αντιδήμαρχος μας ενημέρωσε ότι ψάχνει το ακριβές ποσό που χρειάζεται (ακόμη είναι άγνωστο) και από ποιους κωδικούς θα το πάρει, ώστε να ξεκινήσει ξανά και να ολοκληρωθεί η εργολαβία στο Γερωνυμάκειο. Σε μια εβδομάδα, δηλαδή την ερχόμενη Πέμπτη 27/7/2023, θα μας καλέσει η ίδια σε νέα συνάντηση ώστε να μας ενημερώσει για την εξέλιξη της έρευνας αυτής. Και πάλι δηλαδή δεν πήραμε συγκεκριμένες απαντήσεις ούτε και κάποια άλλη δέσμευση…

Από τη μεριά μας ενημερώσαμε την αντιδήμαρχο ότι θα περιμένουμε ως την ερχόμενη Πέμπτη αλλά η απάντηση δεν μπορεί να είναι άλλη από τη λύση του προβλήματος για το οποίο ευθύνεται η δημοτική αρχή ώστε ΑΜΕΣΑ να ξεκινήσουν εκ νέου εντατικά οι εργασίες για να μπορέσουν οι μικροί μαθητές των 24 και 31 δημοτικών σχολείων να μπουν κανονικά στις τάξεις τους το Σεπτέμβρη μετά από δυο χρόνια ταλαιπωρίας. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί